my HANDSOME assistant,hihi

>> Tuesday, June 8, 2010

assalamualaikum readers(wujud ke x?).lntaklah..hihi ;p

arini nk story ckit psl mnde yg aq wt hari2 da whole holiday niyh kan ^_^.
mcm yg korg tawu kn,aq de bisnes tudung2 tu kan kan, ahah.so leh kate ebery week gk la aq busy berpacking-packing tudung2 syria n shawls yg aq jual tu kan .

(packing tu kalau korg nak taw = bungkus segale order2 yg customer order,den yg plg pnting kne ikut btul2 ape sume details dye bgi,kalo silap pos,mmg cian giler la kt customer tu kan3 .)

yg bestnye,tdi tibe2 je adik aq yg last sekali, ebBy ,tbe2 je dye msuk blik aq n ckp nk "tolong" aka apply keje kt aq ! fuh. aq tros terime je walopon dye xde sijil SPM lgi .sbb dye bru darjah 5 ye kwan2 ;)).
den , aq kte,dye da leh start keje teros..den korg taw x ape keje yg dye tlg aq tuh? tolong gamkan setiap envelope2 yg aq da tulis namenye n ltk brg dlm tuh je!!! uhuhu..keje plg sng di abad ni yek.pstu smbil wat2 tu pn, dok sembang2 ngn beliau. rupe2nye,dye tlg tuh sbb nk mntk DUIT! cis. igtkn kejenye iklas. xle bla,tlg gamkn je pon,de 10 parcel je utk esok nk pos,smpai 10 hengget kaw dye mntk..wuaa..T_T,.hahah.ape pnye adik,,grrr,,huhu.tpi xpek,aq sorg kakak yg murni jiwenye. aq bgi gk dwet tdi kt dye.jumlahnye DIRAHSIEkan .;pp

ckp psl EBBY tu,dye la adik aq yg plg last n plg comel kot.sbb de lesung pipit kt 2 due pipi dye aw.wuaa.sungguh aq jeles! grrr..dye mmg aq lyn cm pompuan ckit.hihi..dye la selaluu jdi mgse mekap aq, kne pakai syria n shawls yg aq jual,heee.. aq bosan la aq sorg je pompuan T_T.

btw,nk tgk x beberape bukti2 adik aq mmg jdi mgse kekejaman kakaknye? hehe.*wink2*

1: kelaka kan dye pakai..hihi ;p.bile aq soh senyum,dye pi sengih lak.T_T


2 : aq pakaikn ckit mekap,pehtu dye da lap2 ckit..wuu.dye kte rimas giler! fuh. seb bek agy dye ckp cmtu,kalo dye soh aq tebalkn mekap kan da kes berat =')
3 : yg nih cam comel kan2.;)) muke cm xiklas pon ade.huu

4: ha.yg nih bru betul2 adik akak..heheh ^^~


sekian sahaje ye kwn2.
da penat,sok bgun awl,nk kne gi pos brg..hihi..
papai sume~~

4 comments:

nurul huda ridzuan June 8, 2010 at 9:18 AM  

0o cik pinky ni mniage shawl ke... ajrkn akk cm ne nk niage online nih hehehe..

princess in castle June 8, 2010 at 8:53 PM  

huhu..ye2.jual shawls+tudung syria_inner syria ^^~
sng je,akk cume perlu ade modal , pehtu beli brg2 yg mmg latest2, xpn trend skrg nih,xpn, coklat ke apeke, sume bolei, den amek2 gmba,letak je kt fb/blog , pstu promote2, pstu org da order,poskn kt customer ,hihi..cm mudah giler je.

best jual on9 nih sbb xyh byr dwet sewa.
tpi kn.yg plg pntg dlm bis ni kene SABAR BYK33 .,pstu kne jujur ,n tepati ape yg da jnji kt customer. ble da dpt kepercayaan,lgi best wt bisnes ^_^.

sekian..huk3.

Hanz June 16, 2010 at 5:36 PM  

huhu,
adik All in One. Kesian jdi mangse.. hehe

princess in castle June 17, 2010 at 9:01 AM  

hee..tu la psl kan..cian adikku!~
T_T

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP