entry special untuk mereka2 yang "istimewa"

>> Saturday, June 26, 2010

alamak! saye telah di'tag' lah! so sy bertanggungjawab untuk buat mnde nihhh >.<>


1) Adakah anda happy sekarang?

yea!

Sekarang nih tgh dok list brg nak pi shopping, mane x happy kan :P


2) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?


soalan nih tanye bende ek? so aq kene fokus kat mnde je la kan kan

- tengok barang2 yang bewarne pink2 tuh >.< , tolongg! aq nak sumenye di cat kaler pink boleh takkkkkkk..hik3

tolongg! aq nak sumenye di cat kaler pink boleh takkkkkkk..hik3

- saat setiap kali aq ade kt copink mall untuk beli baju, den kalau tejumpe dress cun2 mate aq bersinar2 macam mate sinchan! namun akan menjadi mate doremon kalau mase tue purse kosong akan tapi aq jarang hampe sebab besenye aq akan amek jugak2 mnde tuh! HUEHEHE. sungguh tak baik amalan tu T_T

- bile dapat pizza hut + eskrem WALL's selection double dutch uh >.< .fuh yg tu mmg lazat kan !

3) Pernahkan anda menerima tag? ini kali pertama ! time kasih bob! niy blog dye : http://ceritera-bobby.blogspot.com/ ! :)


4) Nyatakan warna yang anda suka. pink PINK pink dan
PINK .!


5) Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.

+ qiela
+ shafinaz azizan
+dilo doli
+ sue
+ tina
+ seputra reyes
+ atie abie
+ kak warfar
+ husniah
+ khairun husna
+ nadeeya azemi
+ ain nasyiha
+ arif morales


okey2. aq taw aq dah terlebih sudaa kan :P. tu ah,suh lgi aq tag, smpai subuh esok pon aq leh tag :P



6) Nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.


oh oh. kene citer pulak la nie eak ... tunggu2.siaplah korang sorang2 aq komen ,huehehe:


+ qiela - qiela niy rumet aq kat usm, sorg rumet yang cun! muke dye licin kalah r geng2 aq yang laen termasuk aq ..tskkk =')..n yg paling best+supportive+sporting n korang takleh dapat kat manemanemane pon..!.yela kan,qiela ade sorang je pon kat dunie neh.. walaupon dye ade kembar ,,huehehhee..

+ shafinaz - eh eh, name cam artis mane lak nih en en? ngahahha.name komersyel dye pnut okae :). dye geng aq gak sekali ngn qiela tu kt usm penang tuu...sorANG yang sangat co0l n tak panas baran lansung n entah bile aq nak jadi cam dye yang susa nak rase mara2 kat orang. haihlaaa...bagus2 ye sume, sile ikut perangai co0l2 dye neh. ahah.de agy sorang yang telebey co0l dalam geng aq : baya. tapi dye xde belog agy,so xbuley nak tag beliau ah..

+ pika - dye geng aq gak kt usm penang tuu, sorang kawan yang jelite+cun+cantik+menggode ,oh ye bukan menggoda aq,tapi abang haziq dye tuu :P. mase cuti sem nih hari2 ym ngn cik kak nih sebab dye kawan sekerje aq ..huehehe.
+ sue -

+ sue - membe mase sekola teknik ert SETAPAK tu hah. sorang membe yang sporting+kecoh2+ best+ baek hati :P (aq da puji2 nih,sile banje aq makan time kasih :P)

+ tina - membe aq mase sekola teknik dulu gak, dye cun, de chinese lo0k gitu .ahah!~

+ seputra-reyes - bisnes partner secare online je r aq mase cuti sem nih! sangat2 supportive+matured tapi kadang2 gile gak.n da banyak tolong kasi pandangan+nasihat untuk aq majukan lagi bisnes tu. thanks! :P

+ atie abie- merupekan customer aq yang memang ternyata kaki shopping , alasan dye selalu online shopping sebab susah nak beli barang yang dye suke kt tempat dye. n uh.xpe2.seb bek mak abah dye sporting abes macam mak abah aq jugak? :P

+ kak warfar - sorang senior aq dulu kat sekola sains tut tut tut , tak berape rapat sangat mase kat sekola dulu tapi aq still ingat muke dye sebab dye sorang senior yang cun oh! putey gebu :D

+husniah - outsider kelas aq kat teknik dulu ;P. dah berpunye , dye kate nak jumpe aq kat penang nanti, aq tunggguuuuuuuuuu!~ heheh

+khairun husna- rumet aq yang sangat2 lah lucu kelaka lawak jenaka geli hati dan seangkatan dengannya lah ,ahahhah! aq suke bile dye cakap banyak2 sebab sye suke wat kelaka + suke kasi peribahase yang entah hape2 tapi best:P

+ nadeeya azemi - classmate mase kat sekola sains tut tut tut dulu n yep! aq still ingat dye sorang yang chantek juge putey gebu2 + suke cerite2 banyak n sume citer dye best n aq rse dye die hard fans siti nurhaliza. eh eh. betul ke aq neh ek? :P

+ ain nasyiha - membe baek aq neh ,dulu mase sekola rendah agame lagi da kenal dye.fuh. dulu selalu maen2 lari lari kejar kejar kat tempat rahsie kitorang atas bukit uh. fuhh...dah besar kaw sekang kan weh tapi badan dye still kerempeng cam dulu2 gak,cepat makan banyakbanyak kasi tough ckit ouh!


+ arif morales - sorang membe usm aq ,baru kenal, n dye nye blog best gak :).ahah! dye sorang fans gila nak mati punye suke kat citer you are beautiful uh ! siyes dye minat gile, hahahah.sape seangkatan ngan dye leh r masuk club2 dye uh :p

7) Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

+ alahai! cepumas ar sangat soklan neh? xrase cemas pun bile nak jawab.hak3 :P.
ha, aq rase bersyukur2 sangat, kite kene bersyukur+hepi ngan ape yang kite ade sebab bile kite bersyukur, insyaAllah Allah akan tambah lagi untuk kite.okay murid2 ;)

sekian sahaje.huah! penat dodol tulih mende nih. huk2.
pecah kace pecah simen ,
korang yang ditag sile komen!

hehehee :P
thanx n sorry kalau aq da tesalah kasi info2 pasal korang yep .aq wat ni untuk hiburkan aq n korang jugak.korang rase terhibur ark??
hee

11 comments:

asfz lily June 26, 2010 at 8:32 PM  

klw org yang xkene tagged nk komen juga boleh??
hahahahhaha~

wah, sgt fanatik ngn pink smpai semua nk cat pink..
sy juz suka je..xfanatik..wakaka
sebab tu belog sy kaler hijau :)

princess in castle June 26, 2010 at 9:56 PM  

ngee..hye cik asfz :)
boleh jeee nak komen,,hihihi.

o0o.ha,tue la anys usha blog asfz byk element2 hijau :).

husniah zaimah June 26, 2010 at 10:59 PM  

bwek..... =p

princess in castle June 26, 2010 at 11:14 PM  

hehee..ape bwek2,potong lidah nak? :P

seputra_reyes June 27, 2010 at 6:33 AM  

main petik nama Seputra_Reyes je cik pinky nie..sib baik menghamburkan kata2 yg baik2 jeh..hehe..

tp seputra nak komen gak cik pinky yg sangat giler ngan kaler PINK..klu bleh rambut die pun nak pink gak..(jgn buang tebiat ye)hahaha..

Dia nie bisnes partner(walaupun aku tak jual tudung syria pown)aku yg baik sgt,makin matang dan dengaq kata..hehe..rajin sgt smpai sggup buat 2-3 dlm satu hari..Snap pic sendri+upload pic kat FB+Promo kat FB=Mmg giler kentang punya org..rajin giler..n kuat smgat...

Thank la dengaq nasihat na...pa pun slamat maju jaya..!!!

Anonymous June 27, 2010 at 8:41 AM  

nama aq ad jgk ek. nsb xde bl0g~ haha

Aen de c0ol July 1, 2010 at 11:52 PM  

pergh..bold KEREMPENG xley bla yea cik anys keding~ hahaha pape pn,aq cm xphm bnd tag ni lg..sile xplain.kui3...

princess in castle July 2, 2010 at 8:05 AM  

sepura seputri : hehee. mekaseh2 ! jase anda akan ku kenang smpai bila2 :)

princess in castle July 2, 2010 at 8:06 AM  

baya : name ko cm wajib ade utk stiap entry kan weh..hihi

princess in castle July 2, 2010 at 8:07 AM  

ain : ye ain yg sememangnye lagi keding dari aq.hehee.
tag tu,ko kene copy paste balik soklan2 yg aq jawab tu,den wat jwpn sndiri la kan,xkan na amek aq nye jwpn kot kan.hee:P.
ha,pehtu tag sape2 yg ko rse nak susahkan dye balik ke kan..huehehhee.

kalo rjin wt r taw :D

Aen de c0ol July 2, 2010 at 10:36 PM  

erk???cm x rjn je :ppp

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP