tips pilih inner syria

>> Sunday, June 27, 2010

hye assalamualaikum semueaeae ..ahahahhah :D

yuk2. jum ceria2 jum. ni aq nak bgtaw korang awal2 neh, tapi korang jangan sedey lak aw.
aq tulis sekarang nih mase malam taw, di saat korang bace entry kali ni, aq sudah tiada lagi ...di depan laptop ...sebab saat (korang bace) ni, aq tengah sibuk pusing2 stereng kete..(i kat driving scho0l ) ..hehe.tu je nak bagitaw :P.

ahah.entry nih memang special untuk CUSTOMER2 aq taw! sbb sepanjang aq berbisnes tudung syria nih, memang ramaiii sesangat customer yang tanye care nak pakai , care nak tetas n pelik bile aq kate inner syria nih ade sizes dye .

so.kat sini aq nak bgitaw r ilmu2 yang aq taw.
pade yang dah expert : please2 jangan bace. saye malu >.< ;P. nih untuk customer2 yang bertanye n yang baru nak belaja je k ^_^ tetas kat mane??
gamba menunjukkan seketul inner ye.. selalu customer tnye aq : cik barbie sile jangan tak pecaye dorang panggil aq name tu walopon memang aq tak layak ye:P , kat mane nak tetas?? .sampai ade yang mintak aq tetaskan .huk2. tapi aq terlalu busy smpai tak sempat.mahap ye kak cdot n han daekyo .=')











gamba menunjukkan inner yang telah ditetas . korang tetas
ckit demi ckit, try pakai ,sampai lah jadi muncung tu. oh ye.lepas
tetas jangan lupe tunjukkan skill masing2 untuk 'matikan' jahitan tu wokeyh :P.kalo tak,kang terburaiburai lak ,hancus sume inner korang beli mahal2 .huhu











size inner


sile lihat gambarajah ye murid2 :P.

ade nampak kan beza due2 inner nih, yg side kanan tu>>> aq beli kat on9 shop dot dot dot, den bile pakai sangat "TERHARU" sebab inner tu jenis kecik n melekap punyo, den bile pakai jadi cam mak endon ( ayat customer aq)..hahah.

side kiri tu aq beli sendiri kat supplier n yg mcmtula aq jual tu *wink2*..


k,kalau korang nak beli kat kedai, korang bace elok2 nih taw

semakin panjang inner, semakin kecik lebar dye.dan bile semakin kecik lebar, semakin melekap lah korang pakai. paham semue???

so, bile nak beli tu, cari inner yang lebih pendek , so that ia makin lebar,, okeyh sume??

niyh buktinye :

see?? saya tarak tipu maaa,,ini betol2 punyaa. :P. hihi.

nak lagi contoh? ni sume gmba inner yg anys jual kt barbiedolls shop tue :)

see? semakin pendek inner korang, lagi bagus, dye xkan melekap kalau korang pakai. macam yang aq pakai banyak2 tuee.*wink2*.hahah.:P.kalao xjadi gak,sile tetas, xjadi gak muncung, memang kene pi operate r kepale .huk2.

care pakai inner



as simple as u chew da nuts.,

hahah.best tak idioms aq :P.

1.mule2 sarongkan kat pale.
2. tarik kat bhgian rahang pipi korang. ,tarik2 sekuat hati2 sampai tecabut telinge tuh kalau xjadi gak. hihihihh. :P

3. tadaaaaa!!~
da ciap.jadi pon muncung korang :p.

p/s: yg gmba tu aq pakai inner cotton aw. memang senang jadi, tapi colour2 dye cam tak best sangat. aq suke yg lycra punye lagi >.<





ok
guys

thnx for reading and hope u'll njoy this entry ;)




pic anys pakai inner syria kecix>>

7 comments:

♥yaya♥ June 27, 2010 at 9:52 PM  

hihi
nice anys :)

princess in castle June 27, 2010 at 10:12 PM  

thank you!
:)

datyn June 28, 2010 at 8:35 AM  

anis..nk li gk ank tudung syria..nk try2..

datyn June 28, 2010 at 8:35 AM  

anis..nk li gk ank tudung syria..nk try2..

ღ TeRU²bOzUღ June 28, 2010 at 11:38 AM  

haha. baru org taw. tol ke makin pendek makin tak melekap kat muke.hehe

selame nie dok men pakai je. hihi

princess in castle June 28, 2010 at 8:57 PM  

tina: come on come on,try it bebeh ;)
hehe. best wo0. tapi aq dA XDE JUAL DA, SUME DA SOLD OUT n aq da nk stop bisnes da pon ;)


kak warfar : hee.org pon taw sebab supplier tu dok bercerite. ekceli, kalao nak ikut, xdela btul facts tu 100% pon.tu kebiasaannye je. :)
yg pnting, akak pakai inner syria tu sume jadi cantik kan >.<

CNcity's boutique July 7, 2010 at 2:26 AM  

TQ anys sbb share info kih3

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP