pass JPJ!

>> Thursday, July 1, 2010

hye assalamualaikum sume ..........................................................

panjang tak titiktitik noktah aka full stop tuuuuu...?? hihi. lame tak update blog ni!. rinduuu ouhh.
ahah!. cume nak cakap sekarang aq hepi gilegile. syukur ya Allah :)

nota kepale: niy journal aq je.nothing special utk korang bacepon, plis skip reading this entry if u feel like u want to cubitcubit me cuz entry nih membosankan okey..tskkkk T_T).


SEMALAM kan (30 june 2010) ,sekali lagi aq mencipta sejarah membanggekan dan mengharumkan lagi name family aq dengan kejayaan di driving scho0l aq ye kawankawan. hehehe. agak poyo disitu yee.:P. xpe. aq memang camni nak buat camne kan. ngaaa ;D.
weh! siyesly overrreksaited gilagila neh! meh aq cite ape mende yg best da tejadi semalam k .sape sanggup nak bace sile teruskan ..:P

1. aq org 1st sAMPAI sane!
- reason= dapat jumpe pacik tukang kebun dulu! haih!.ape yg bestnye ntah? bongek je kan.no,2 plisssssss

2. aq pass bukit + 3 point+ parking!
- reasons = aq cuak kat bukit tu je. yang lagi 2 tu wat sambil pejam mate pon boleiii ( tipuuu!! ). hak2. . hah! tapi memang btul! lepas je bukit aq rase terharu nak nangess je taw ;D.

3. aq pass jalan raye!!
-reasons = jalan raye paling aq tak konfident sebab aq baru 2 kali pi jalan tu. da la dapat jpj yang paling hensem tapi strict taw n mase ngah drive tu jpj tu da kate kat aq ' kamu ni awal2 da wat silap.macamne nak lulus ni??'.
cis! kurang asam punye jpj.tu dinamekan psycho ye sume T_T.aq da rase cam dodol basi je mase tu taw. sampai aq rase memang da tak pass da r mase tu!. tapi takpe. aq kontrol macho jela kan.
den bile da sampai balik tu, aq tak tengok kertas yang dye bagi.aq tanye "ncik2, saye pass ke tak ni??", ngan muke bengis tu dye angguk2 den senyum lak an. haih la!! grrrr. seb bek kau ensem wahai ncik jpj . pehtu aq tanye dye lagi ,betulkeeee niiiiiii ncikkkkkkk?? hak3. siyes mase tu aq rase nak ************ je dye mase tu kan. tapi mane boleh! bukan laki aq. hahaha. gila tak..aq tak pecaye taw mase tu aq lulus. dye r punye pasal men psycho2 org. grr.


4. de kawan banje! yeay!
- de 2 org kawan laki aq kenal mase belaja kat situ dorang da janji ngan aq before test tu kalao dorg pass dorg nak banje minum en. ala. kat kantin kecik tuu je..tapi boleh je r. da free en..bese mnde free kan best. :P. tu dinamekan celebrate kejayaan ye kawan2 :))

5. sembang ngan jpj lak!
- haih.care cakap macam jpj tu membe aq lak kan?.afte da abest test uh mmg aq tunggu lame gile kot kat situ.ramai yang da balik.tiggal aq sengsorang lak kat situ. haihla. mak aq amek lambt sangat. kan anak dorang da kene ngorat . ngaaaagagga c(:.
siyes aq rase malu gilegile ouh mase tuh.bukan jpj je ade mase tu. ngan cikgu2 driving skul tu sume lepak situ.dorg usik2 aq ngan jpj tu lak mase tu..waaaaaaaaaaaa.rase nak nanges lah mase tuu. malu tawwww. da merah2 da muke (tapi tak nampak kot merah sebab kulit tak cerah kan).hee.terus aq msj baya ngan ain ondaspot!. hak2.

ain cakap : " kao layan je. kang dapat r tlg kalo kene saman"
baya cakap: " ko lari je dari situ dol"

hihihi.2org nye pndapat yang berbeza gila kan. hak2. tapi xpe. aq wat2 co0l je mase tu:P.
last2 sembang cam bese je la.:).sonok2! de kwn baru ! KAWAN bese je okeyh :).
AQ TAK SENANG PUN NAK jatuh2 hati nihhh.. siyes taw! aq suke sembang2 camtu , aq cepat ley ngam ngn org tapi aq xsenanggg nak jatuh2 hati kat someone tu ..*iklas tak pengakuan aq?*.
heee :P.

6. hepi sebab malam ni celebrate aq PASS test tuue! :D. aq ngn fmily pi makan kt lua.makanmakan +pastu de sate gak tapi takde ikan bakar lah :(. takpe. next tym mak aq cakap ..yeayh!

7. aq hepi sebab aq de event besaq pnye nanti.. comingg so0nnn.>.<..bakal diceritakan kat cni lah.. !.tgguuuuu.................hee


sekian je !~
journal aq nih. woah.kenangan xley lupe smpai bilabila lah. haih. skg nih aq nga dilamun rindu kat cikman n da geng(cikgu2 ) kt drivinG scho0l tu :(. siyes rindu ouh nak pi belaja =').APE2PON,
time ksih Ya Allah. kau dah permudahkan setiap mende yg aq buat. syukur alhamdulillah....

*********sekiann*******************




6 comments:

seputra_reyes July 1, 2010 at 8:14 PM  

1stly tahniah lew pass exam yg susah giler tuh (padahal senang giler jeh)

pastu incik jpj tuh msti dh pasan die dh dpt ngorat aweks syria sorang nie..heee

pasni org jalan raya siap sedia la ngan kemunculan keter pink atas jalan..hee :p

princess in castle July 1, 2010 at 8:17 PM  

hehehe.
susahhh larrrrrrr :P
awk laki leh r kate senang.hehe

heheh,xdenye dpt ngorat. sy ngh tggu putera raje r c(;

ha!. psnih kalau kete biru awk tu kene potong means sy r dlm kete pink tu ..hihi

Aen de c0ol July 1, 2010 at 11:41 PM  

wawawiiii...dh rnd cikman!!xley bla..hak3...pape pn,mmg best en rse xyah rpeat..aq xdpt r nk tls kt blog sal lsn ni..mlu kot nk cte aq fail jlnrye.kuang3... :p

Anonymous July 2, 2010 at 12:53 AM  

hahahaa lawak d0l cte k0..nme aq ad lg :p

princess in castle July 2, 2010 at 7:57 AM  

ain de co0l : ngehee.. tu ah,berani tak aq wat pengakuan jujur ? hehee :))..

ala..aq pon nasib je tu lulus.,berkat solat hajat kot..huu.
tak saba nak kelua ngn ko ngn nana weh!~ :D

princess in castle July 2, 2010 at 7:57 AM  

baya : heheee. da mmg ko selalu ade pon dalam idup aq..cewahhh c(:

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP