versi gedik2 tahap *x%$#=!!

>> Saturday, July 3, 2010

hye sume!
name kite anys.name awak?


awak2 cume cihat.? ite cihat alhamdulillahh :)
malamni nak cakap ikitt jee..xmau cakap anyak2,nanti awak2 cakap ite mulut itik.
padahal mulut ite kecix taw, mane ade rupe mulut itik yang cekci macam angelina jolie tuw ..

ite nak share ngan awakawak cume nih
gamba ite , babah ite cakap macam budak darjah 5 taw awak2..sob3. mane leh cakap camtu kt ite, ite da umo 20 la babah!.hee..

haaa..tengoklaa gamba itee.. macam budak darjah 5 ke...tskkk T_T...pastukan pastukan,,babah ite cakapkan,ite pakai dress ni nampak macam kanakkanak riang tadika tuuu...sob3.
sape ta sokong babah ite, meh ite tium2 ckit meh,muahhx! pipi kiri sekali ..,mmuahxxs! pipi kanan sekali..hikhikhik.tumelnyee muke awakawak kene flying kishhh ite!



hik2. ekcelikan,nak taw tak nape babah ite cakap camtu?.cebabkan. tgk gmba ni
babah kite cakap muke xde beje ngan adik2 ite yang darjah 5 n darjah 6 ni..huk2. betulkee xde beje..isk3. cdeh taw.majuk la xmau akai tudung cyria yg ni lgi..huhuhu

........................................................................................................................................................



stop being budak2!!!!

hak33..wekqqqqqqq..
aq rse geli nak termuntah pon ade bile cakap gedik2 camtu! ishhh.kalao lah wujud org sebaye2 aq yang memang cakap style manje2 cmtuh memang siap r aq sembelih!. hehehhee
(ganas kan?)


ekceli aq rse....aq ni da berjangkit ngan care cakap ecak! kwn lame sekola teknik ert setapak tu la aq rse. ngeh3.
tapi dye normel. cume 2 hari lepas dye da kene penyakit SSCP ( sindrom suke cakap pelat).
n aq terjangkit jap,mahapkan sayee!! hihihi

oke sume.chill yea. smpai cni je kali ni,papai sume ;)




p/s: dlm gmba nih walopon muke aq matured. tpi nampak cam aq "kecik+pendek" kan?
ngeh33 :P

10 comments:

ABDULLAHAKMAL KAMARUDDIN July 3, 2010 at 9:42 AM  

pernah ke owg kate muke ko matured..
kah3...

princess in castle July 3, 2010 at 9:46 AM  

hey hey bob..kalo org tak cakap pun aq da taw muke aq matured lahh.ngeh2
;P

seputra_reyes July 3, 2010 at 9:46 AM  

1stly gelak dulu kot...

muhehehehheheehe..
tp mmg btui pown ckp babah awak tuh..nmpak tak cukup zat plak tgk..kurus sgt kot tuh yg nmpak ala2 budak tadika tuh,eh budak darjah 5..hee

princess in castle July 3, 2010 at 9:50 AM  

hek3.awak ni dok gelak dri tdi sbb bola pehtu meh smbg kt cni lak ea? :P

hehe..wuwuw.susa nak gemok skrg ni makan ckit da full tank...hek3.

Benrauf 2.0 July 3, 2010 at 9:56 AM  

does size matter?

Aen de c0ol July 3, 2010 at 9:58 AM  

wahaha..mmg mnx pnampar lau ckp ng aq cmtu en.. :ppp

princess in castle July 3, 2010 at 10:05 AM  

benrauf : heh..mybe? wat du u think ?

princess in castle July 3, 2010 at 10:06 AM  

ain : ngahahha.. same2! rse cm nak pnmpar bertubitubi je kan ..kui3 :P

husniah zaimah July 3, 2010 at 10:53 AM  

pergh..ecak kne babe,,,haha

princess in castle July 3, 2010 at 11:04 AM  

hak3..mmg kene r sbb dye yg dok cakap pelat semenjak due menjak nih.. kih33 ;P

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP