reunion driving scho0l ..!!

>> Wednesday, July 7, 2010

hye bloggggg pink, blog rindu kat saye tak ??.
da 3 ari xhupdate kan kan? :P. takpe2. harini saye ,selaku setiausaha bendahari naib pengerusi merangkap AJK (banyak gile pangkat),GIPANG betul kan ...kelab driving school naidu tg.malim akan mereport kan ape yang da jadi 2 ari lepas ok.

2 hari lepas saye ade event BESAQ gila taw (besar la sangat kan).ngeh3.
event yang saye rase cam manusiemanusie normal takkan buat ,tehee...
saye telahpon mengattendkan diri untuk reunion sekola memandu! masingmasing telah melepaskan rindu kepade masingmasing ,,setelah kitorang dah tak jumpe 5 hari lepas final test jpj aritu tettttttttttttt... :P. hoyeah2 ^___^..

namun begitu event reunion kitorang nih sangat pelik sebab ade 3 orang je ahli yang datang. hekhekhek *sile gelak dengan gaye gediks* hoyeayh! :PP.make dengan ini saye anys syuhada tanpe segan silunye ingin mengintroducekan kat korang 3 orang ahli yang join semalam :

from left : nana - 20, status : masih bujang , anys - 20, status : dirahsiekan ,dan sikeding itu : ain ,20,status : telahpun mendirikan masjid putrajaya n NOT AVAILABLE!! hekhek dan hek lagi . :P

perjalan dimulakan dengan menunggu ketibaan cik ain yang datang sedikit lewat namun kami menerime alasan dye lewat cdikit kerane arop(adiknye) tengok bola malam tadi.eh bukan.malam yang before kitorang pegi tula..ahah .

den naek tren dan kemudian sampai ke destinase yang dirahsiekan ni. dan....
haih.letihla nak bercakap banyakbanyak.korang njoy the pics taken nih jele yek :P

wondering why im standing in that way T__T

me with nana ..haih.sukenye pakai syria , nampak tembambambam..yeayeay!


me with ain .ape? nak tackle yang baju pink tu? haihh.kan da cakap awalawal tadi dye kan da berpunye! babab kang! :P

paling suke gamba nih ! >.<





cool tak kai sneakers+ ruffle dress? ;P

again im asking ..cool tak cool tak??. hiihihi.


pesanan penaja: jangan tengok gamba nih lamelame sebab saye tiade dalam nih..teheeee


part paling best mase event nih mase ain telah dikenekan WAKENAbeb oleh saye dan nana. ape jadi? oh xpe.xmau citer kat sni.saye takut kene belasah ngan ain .walopon dye keding, dye ade otot2 muscle2 yang mampu wat saye cuak.. ngeh33. cukuplah dengan beritahu anda sume saye da ketawe macam biawak hutan je mase ain taw dye kene tipu tu..huahahahhaha. sangatttt kelaka! ^_______________^. taniah juge kepade nana kerane da jadi pelakon tambahan yang bagus ye ! :D .(ekceli nak cakap aq hero :P.)


baeklah.sekian je report dari saye, anys owner barbiedolls shop (cheh ,da xde jawatan laenke nak bagitaw).ngeh33..


thanx for reading yeah! .luv u lahh readersss <3
p/s: thanx kawan2 yang da temankan aq gi bejalan sanesini amek stocks tudunglah macam2 ..heheeh.mekasey! sayang korang! next plan : copink2 jalan2 kat bandung ke,paris ke.okey gak kan? :P

























4 comments:

Paroy July 7, 2010 at 10:18 AM  

x ajak kuar??!!hehehe

princess in castle July 9, 2010 at 9:01 AM  

hehe
len kali ye encik pink! :P

Aen de c0ol July 9, 2010 at 9:20 AM  

ahahah aq da glak guling2 da ni..*sile btggjwb..

princess in castle July 9, 2010 at 9:23 AM  

hahahaa


hahahauhuhuhuhehehihihi
mmg gile puas aritu gelak..kui33

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP