info : TUDUNG SYRIA

>> Friday, June 25, 2010

assalamualaikum kawankawan :)

korang teka la aq tengah buat ape nih., hah,takpe, meh aq jawab , aq baru abes makan dan sedang meniarap depan laptop dalam jarak 10cm. ye ye aq taw risiko untuk boroi tu memang tinggi ,dan aq tak kesah ..err.tapi rase macam kesah la pulak.urghhh. aq pon duduk bersile pulakk .ahahahahh

okey gurls, direct pade mende yang aq nak share malamni kan :

TUDUNG SYRIA

tudung syria, feymes lepas shawls feymes kat meysie nih. sape2 yang memang kaki huptodate tuh memang konfem2 dah taw lah kan. tudung syria name semperna dengan tudung tuh yang feymes kat negeri arab tu, ala.cam korang taw la kan,tudung2 tu minah2 arab pakai. n fuh.,memang semart pluss cumel2 je dorang pakai kan :). so, diilhamkan dari tudung minah2 arab tue la tercetus name tudung syria neh.
lagi 1, kalau orang pakai tudung nih, lagi cantik kalau ade sanggul2 tinggi kan?. nampak cam.pergh,stylo2! sebabtu ade gak orang jual sanggul palsu tuh. haihla.dunie. macam2. tapi aq nak pesan , jangan wat tinggi2 sangat n xpayah la beli sanggul2 palsu tu sebab kan de iklan tu :" yang ori lebih baik dari yang cetak rompak" !!
heee :P.eh tak. dose kalau wat tinggi2 sangat2 taw, so pandai2 lah adjust,kasi nampak sikit2 sudeh ;).



n aq taw, mesti ade je lagi lelaki yang pelik , macam mane care pakai tudung tue en? macam abah aq lah, mase aq balik cuti sem aritu, beliau ingat tudung tue cam maen sarong je n tapi sebenarnye tak ye wahai para2 lelaki sekalian .


yang best pasal tudung syria nie ,ade inner dye taw,n yang luar namenye outer.
sebut balik ape cikgu cakap tadi? "tudung syria ade inner + outer "..
pandaiii!! hehehee . inner syria nih ade 1001 jenis dah sekrang nih since tudung nih pun dah agak berbulan gak kelua kan,so memang banyak sangat2lah , ade yang plain, ade yang corak2.

tudung syria nih sangat berbeze ye dengan tudung2 dulu2 kite pakai tu.sebab, kalau dulu ANAK TUDUNG kite pakai sorok dye en, tapi sekarang nih, inner dye tu yang cantik2 n mende tu pulak yang wajib tunjuk.. hueheheh. yela kan, takkan nak tunjuk pulak anak tudung yang black/white colour tu. (tibe2 teringat mase zaman sekola rendah dulu memang aq pakai tudung sekola nampak anak tudung tu) hihihi. T_T..
segan gilerw! ah.xpe2. co0l2. tu mase aq kecik. sekarang da besar, inner mau colour2 lah.hihi :P.

tudung nih jugak, ramaiii sangat yang takut nak pakai sebab dorang kate pipi tembam lah,muke bulat lah, bile pakai nampak macam tembikai lah, hahha!. actuallykan, semua orang cantik je kalau pakai tudung nih, tambah2 kagi kalau pakai inner dye tak melekap kat muke. ala. tapi, kalau melekap pon xape lah! cantik je.sape2 pakai pon cantik je. cayelahhh :P.

actually , aq baru gak involve ngan tudung nih, ade r kire2 tige bulan yang lepas. mase tu aq ingat lagi, aq dapat taw je nih tudung yang paling latest, terus ondaspot gak aq search mane2 blogshop yang dah jual,n mase tu memang sikit n xbanyak choices lagi., mase ngah tggu barang tu dipos, siyes aq teruje gile nak pakai! sebab xtaw lah muke aq sesuai ke tak. tapi, syukur sangat2 sebab memang fit me well!

sampailah aq dapat lak idea nak jual tudung syria mase kat cuti sem ni kan :).
thank you Allah sebab bagi bentuk muke yang sesuai dengan tudung nih..ececece. :P
mari2 bersyukur ye sume >.<


aq dah cakap banyak sangat nih, sile jangan termuntah pulak eak? tapi kalau nak termuntah pon takpe,.bukan kat bilik aq pon.hahah!~



psssssssss: alamak! xboleh upload gamba pulak! haih. mesti korang boringkan kan takde gamba. haih.xpelah.seb bek kat tepi2 blog aq ni banyak dah gamba.korang tengokla dulu gmba2 tu eak.nanti da bolh aq upload gmba untuk entry ni :P

p/s: inner syria ade sizes??? yeap! ade size! selaku tokey tudung, ramai customer tanye aq soklan tu, sape nak aq wat entry untuk sizes n tips pilih inner syria, sile tinggalkan komen
hueheheehhee. *wink2*

****************sekian************

4 comments:

asfz lily June 25, 2010 at 7:25 AM  

wohoo...
baru ku tahu..
cayalah :)

ada pelbagai nama taw..ehehe, sje nak menambah.. :)

p/s :: muka sy sgt xsesuai pakai tudung syria ni.. :((

princess in castle June 25, 2010 at 7:35 AM  

wuhuu.. !~
sile2 listkan name2 laen dye :)). leh share2 ^_^

p/s: sgt2 tidak sesuai kah sygs?? y eah?? dye jadi melekap sgt ke mcmne eak? wuu.just be confidence n it'll suit u well. believe me :)

seputra_reyes June 25, 2010 at 8:50 AM  

tak da pic..tak nak baca smpai abis..hehehe

But entry yg menarik

princess in castle June 25, 2010 at 9:17 AM  

negehehe.
melampau! tengok gmba kt tepi2 tu dah laa ..huhehehee ;p

thnx!

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP