tips buat header yang cantik

>> Tuesday, June 22, 2010

hye assalamualaikum :)

1st sekali aq nak mintak maaf n ngaku awal2 title entry tu memang saje bikin hot je okeyh:P
tak ade pon ape2 tips aq nak share sebab aq sendiri pon xreti nak buat cammane .hiihihi.

actually nak citer kt korg sume neh , header aq yang BARU dan aq ulang suara ya: header belog ku yang baru dan masih bau2 bacang, eh bukan, bau kedai tu, sebenanye bukan hasil titik peluh aq, tidak setitik pon aq punya, tapi hak milik sorang membe usm aq, name dye? hamba Allah. dye xmau aq letak name dye, *IKHLAS* bukan?
:P..hehehehe. malam tadi lepas je dye buzz ym kate da siap , n pas aq tengok je kan,pergh..!! siyes aq excited gila gila lah ade header baru tue! sume kawan2 kat ym yang tengah on9 tu sume aq buzz PAKSE soh tengok header tuh! sampai tahap aq rase nak topap rm30 untuk call sume kawan2 suh tengok(over tak?)hak3.

wuwuuww..ye ! aq taw! sounds like JAKUN rite?dok excited sengsorang dari malam tadi xhabes2. tapi aq tak kesah orang nak cakap ape..;p. aq sangat teruja sebab aq taw, smpai bila pon aq xkan berjaye nak wat sesuatu yang kreatip mcmtu. oh ye. aq sedar diri aq yang memang buta seni .=')

oh oh. entry ni sebenanye jugak aq nak kasi setinggi2 penghargaan kepade orang yang buatkan header tu : abdullah akmal ataw name komersialnye BOB usm penang. woh. feymes kot dyew. sape budak math kalau tak kenal ,aq cadangkan korang tuka kos aq jela, kos fizik. ;P..huehehhee

okeyla
sekian sahaja
thanx pade sape2 yang rajen nak bace..^_^


oops!! gamba untuk entry nih nggak ada yea. sila tengok header saya!lalallaa

p/s: pade yang memang dah dewa2 gila dalam edit2 belog tue, aq taw, header nih xseberapa pon, suma aq sebagai sorang yang xbape tawu pasal wat mende2 nih rase best sangat2 .hukhuk
;p


***** sekian *****

4 comments:

asfz lily June 22, 2010 at 7:51 AM  

suke ur new header..
cantekkk!!

pink sokmo yekk :)

princess in castle June 22, 2010 at 7:55 AM  

thank you so0 much!! >.<
hihi..
kalau nak wt, i leh bgi taw: kawan i tu gune photoshop..
u cube la pulak. :)

ABDULLAHAKMAL KAMARUDDIN June 22, 2010 at 8:48 AM  

kah2...
lawak2..

princess in castle June 22, 2010 at 8:51 AM  

hehehhee

:P

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP