hari ini hari ini

>> Monday, July 12, 2010

assalamualaikum n hyeeeeeeeeeeeeeee korang!!!


harini hari petame untuk sem ke-3 aq kat usm nih ha.
harini sangat busy sangatsangatsangat!
busy punggah kemas lipat baju tudung buku fail n sume2lah
sebab semalam tak dapat kunci bilik lagi sebab balik sini da lewat petang ,
aq ngan rumet merempat kat bilik pika n pnut
barangbarang qila aq yang tersangat lah sikit tu dah bergelimpangan
di bilik pikapnut.malam tadi pon aq tepakse tido SEKATIL dengan pnut
fuh.. seb bek pnut kecikkerempeng kan..ngeh3
jutaan time kaseyh ah untuk sahabat2 saye itu
sebab da bgi kitorg tumpang dan menyemak bilik korg..hee
aq hargai sangat =')

tapi kan,harini sangat best taw ! nak taw sebab ape? hihi

1. harini jalanjalan gi kuliah den nampak RAMAI gile student usm
pakai syria, pergh.dorang cantik2.colourfull je dunie nih. siyes aq suke tengok ! :)
*agakagak ade tak laki U laen nak pindah USM pas aq bgitaw macamnih erk*
kalo agakagak yang ala2 awal ashaari ke hritik roshan ke yang nak
pindah sini tu, aq sarankan amek kos aq : medical physics ye
sebab kos kitorang tak ade laki malay..ngeh3..*kidding*

hihi:P


2. harini aq dapat cek nuffnang bernilai rm1000! gilekann??
memang gile kalo sape caye
sebab aq mane pasang nuffnang lagipon kat blog serbekekurangan nih =')
hihihi..silesile jangan marah saye kang kene jual :P


3. kali ni aq seriyus! aq dapat hadiah bufday dari rumet aq ..ngeh3.
walopon befday aq dah berkulatkulat dah (mase cuti aritu),
dye ingat lagi kan..wuwu. comel taw beg pink yang dye kasi uh.
adew blingbling lagi taw.
fuh.sonok2.mekaseh sygku >.< tuuu..yang beg pink tuu..ngeh3. cute kan >.<




4. aq dapat komen kat fb yang berbunyi camnih:

lame tak tngok blog kamoo ..bes bes cite yang sedih tapi tak iklas tu
huhuhu..ngan versi gedik tu
make me laugh
thanks
iklass...............

:))
p/s: wuwuuw. aq sangat hiba dan terharu ok
kalau orang ckap cmtuh.
sebab aq taw aq msih freshie dalam blog2 nih
aq cume menulis untuk hiburkan diri sndiri n orang len je
*wink2*...hihi

pas bace komen dye tuh r aq dok menulis ni malamnih..ngehehe


*****************************************************************************


tapitapitapi!!

aq sangatttttt sedih malamni

sebab aq tak bawak bantal busuk kesayangann aq yang aq jage dari kecik tapak tangan
*maksud aq tapak tangan aq la, mase tu aq baby lagi*
huu

sume gara-gara
tedy bear



tu lah sampai aq leh tertinggal bantal aq kat kmpung aq tu
haihhhhhh
sape gune sampai hilang bau rase dan juge warne bantal aq tuh siap lah aq belasa dye cukupcukup.uhukk T_______________________T

aq sedih nihhhhhhh,siyes sedih :( aq tak penah tinggal bantal tu gi manemane pon :(( dari kecik lagi bantal tuh yang aq palingg sayang
aq ciomciom harihari dengan bantal tu lah aq leh tido *sejurus* je aq letak pale

malam tadi
tidur aq tak lena mandi pon sekarang dah tak rase basah
makan lagilah. makan charkueyteow pon tak kenyang
rase cam makan kuaci je :((
tolonggggggggggg aq nak mogok takmau tido 3 bulan leh tak T__T




yang sedang sedih+jiwe kacau tibe2,
anys ....sob sob dan sob lagii
tskkkkkkkkk...













9 comments:

peanut July 12, 2010 at 9:11 AM  

sian dieee , bantal busuk die tggl .

princess in castle July 12, 2010 at 9:13 AM  

wuuuuuu
siyes sedey tak tipuu

uhuk2
T______T

Stargone July 12, 2010 at 9:14 AM  

waa, beg tangan pun kaler pink. memang suka kaler pink eh?

berkenaan komen kat facebook tu, jangan ambil hati sangat.. biasa la, komen orang. ada yang ikhlas dan ada yang nak downkan orang.

kita ambil teguran mana yang baik, buang mana yang buruk. sama-sama la kita belajar. :)

princess in castle July 12, 2010 at 9:17 AM  

hee
pencinta pink ;D

ooooooo..komen kat fb tuh sy amek sebagai catalyst untuk wat blog nih je :)
btw,thnx for ur advices ;)

Paroy July 12, 2010 at 9:51 AM  

bantal bsuk aku tinggal gak..dh laa comey!!

seputra_reyes July 12, 2010 at 5:25 PM  

hahaha..
tu la,dh dpt tedy bear bsor dh lupey bantal usyuk asyam..

princess in castle July 13, 2010 at 4:12 AM  

paroy : ish3.ko pon ade bntal busuk ke?? ngehehehe...msti cute gak kann :P. kaler pink??

princess in castle July 13, 2010 at 5:57 PM  

hiz : ibarat kacang lupekan kulit kan :P

athirah June 11, 2011 at 1:08 AM  

hye sis...sis student usm penang ea...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP